Koltuklar kirlenmesin diye bagajda taşınan yaralı çocuk hayatını kaybetti

37 gündür Kahta Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören yaralı Hüseyin Orhan (13), hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Orhan'a çarpan sürücü, koltuklar kirlenmesin diye yaralı çocuğu otomobilin...

37 gündür Kahta Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören yaralı Hüseyin Orhan (13), hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Orhan'a çarpan sürücü, koltuklar kirlenmesin diye yaralı çocuğu otomobilin bagajında hastaneye getirmişti.

İHA'nın haberine göre, kazaya karışan otomobil sürücüsünün tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren Hüseyin Orhan'ın amcası Osman Orhan, adalet beklediğini söyledi.

Hayatını kaybeden Hüseyin Orhan'ın amcası Osman Orhan, "Hüseyin Orhan'ın annesi ve babası özürlü olduğu için ben konuşuyorum. Bu yapılan bir vahşettir. 38 gündür çocuk hastanede yaşam mücadelesi verdi. Gerçekten Türkiye'de adalet yok. Tüm yetkililere sesleniyorum. Cumhurbaşkanına da sesleniyorum. Vahşice yapılan bir olayın katili şuanda dışarıda geziyor. Biz ise 15 yaşındaki çocuğumuzu mezara gömdük. Bu nasıl bir adalet. Adalet istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı