Koluna Adını Kazıttığı Çocuğun Babası Başkası Çıktı! Ünlü Futbolcu Büyük Şok Yaşadı!

Brezilyalı futbolcu Vinicius Tobias, koluna dövmesini yaptırdığı çocuğun kendisinden olmadığını DNA testiyle öğrendi. Sosyal medyada hızla yayılan olayın ardından eski eşi Ingrid Lima, yaptığı açıklamayla aldatma iddialarını doğruladı. İşte ayrıntılar...

Real Castilla, Internacional ve Shakhtar Donetsk formalarını giyen 20 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Vinicius Tobias, hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Genç futbolcu, eski eşi Ingrid Lima’nın kendisini aldattığını sosyal medya üzerinden paylaşılan bir fotoğrafla öğrendi.

DNA TESTI SONUÇLARI ŞOK ETTI

Bayern Münih ve Juventus gibi dev kulüplerin ilgisini çeken Tobias, ihanet iddialarının ardından çocuğun babası olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırdı. Daha önce koluna "Maite, seni seviyorum" yazdıran oyuncu, test sonuçlarına göre çocuğun babası olmadığını yüzde 99 oranında öğrendi. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, eski eşi Ingrid Lima da bu durumu doğrulayan bir açıklama yaptı.

Ingrid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sizin canınızı sıkmaya başlayan bir konu hakkında açıklama yapmak için geldim. Herkesin bildiği gibi Vinicius ve ben uzun zamandır birlikte değiliz. O sırada ben biriyle ilişki yaşıyordum ve o da öyleydi. İkimiz de yaşamımıza devam ettik. Bu arada Maite dünyaya geldi. DNA testi yaptırmaya karar verdik ve Maite'nin Vinicius'un kızı olmadığını gördük."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.