Komplo teorileri artık can sıkmaya başladı

Bugünlerde, en çok Koronavirüs komplo teorileri can sıkıyorlar. Her ne kadar bu teorilere ok umursamasak bile insan hayatını ciddi ölçüde olumsuz

Bugünlerde, en çok Koronavirüs komplo teorileri can sıkıyorlar. Her ne kadar bu teorilere ok umursamasak bile insan hayatını ciddi ölçüde olumsuz hale getirdikleri bir gerçek.

Komplo teorileri artık can sıkmaya başladı. Peki bu tür komplo teorilerinden korunmak için yapacak bir şey yok mu? Sosyal medya devleri buna önemli bir cevap verdi. Şimdilerde çok popüler olan bir belgesel, bütün sosyal medya platformları tarafından engellenmeye çalışılıyor.

Son dönemlerin en çok tartışılan sosyal medya sitelerinden olan Facebook bu defa olumlu karşılanabilecek bir adım attı. Komplo teorisyenlerine geçit vermek istemeyen Facebook şirketi aldığı bir kararla bu tür videoları engelleyeceğini söyledi. Komplo teorisyenlerine göre maske takmak bile aslında virüsün yayılmasına neden oluyor.

Kısa bir süre önce aşı karşıtları da güçlü bir kampanya oluşturmuştu. Bu kampanyalar Facebook ve diğer platformlardan yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!
İnternette bu şifreleri kullanıyorsanız geçmiş olsun!
Instagram'dan Bazı İçeriklere Sınırlama Geldi! Paylaşımları Görmek İçin İzin Verilmesi Gerekiyor!
Casper'dan Türkiye'de Bir İlk: Yeni Nirvana X600 ve X700'de Intel Series 1 İşlemciler!