‘Komünist Başkan’dan kadına şiddet için örnek adım: Faydalanamayacaklar

Tunceli Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında imzalanan sözleşmeyle kadına şiddet uygulayan kişiler, belediyenin sosyal haklarından faydalanamayacak.Tunceli Belediyesi, Tüm Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen)...

Tunceli Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında imzalanan sözleşmeyle kadına şiddet uygulayan kişiler, belediyenin sosyal haklarından faydalanamayacak.

Tunceli Belediyesi, Tüm Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) ile kadına şiddet uygulayan kişilerin belediyenin sosyal haklarından yararlanmasını engelleyen sözleşmeyi imzaladı.

Sözleşmeyle, eşine şiddet uygulayan, kumar ve alkol alışkanlığı bulunan ve çok eşli olan çalışanlar belediyenin sosyal haklarından faydalanamayacak.

Türkiye Komünist Partili Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Mazlum Doğan'ın katılımıyla yapılan sözleşmede eşine şiddet uygulayan, kumar ve alkol alışkanlığı bulunan ve çok eşli olan çalışanların belediyenin sosyal haklardan faydalanamayacağı belirtildi. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sözleşmeyi önemli buldukları belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!