Komünist başkandan Ovacık ile dayanışma çağrısı

ABC Haber MerkeziDersim Dernekleri Federasyonu (DEDEF) tarafından organize edilen 'Ovacık ile dayanışma' etkinliği 28 Nisan Cumartesi günü Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılacak. “Ovacık’ta yeşeren umudu büyütmek için...

ABC Haber Merkezi

Dersim Dernekleri Federasyonu (DEDEF) tarafından organize edilen 'Ovacık ile dayanışma' etkinliği 28 Nisan Cumartesi günü Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılacak. “Ovacık’ta yeşeren umudu büyütmek için dayanışmaya'' çağrısıyla düzenlenecek olan etkinlikte, Mikail Aslan, Fuat Saka, Rojda, Yılmaz Çelik, Grup Munzur, Nurettin Güleç gibi çok sayıda sanatçı sahne alacak. Gecede Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, DEDEF Genel Başkanı Ali Haydar Ben, Munzur Vadisi ve Çevresini Koruma Kurulu Temsilcisi, Ovacık-Bağcılar-Gazi Dernekler Organizasyonu adına Ali Ekici de birer konuşma yapacak.

MAÇOĞLU: TÜM DOSTLARI BEKLİYORUZ
Ovacık Belediye Başkanı Maçoğlu sosyal medyadan yaptığı çağrı ile tüm Ovacık dostlarını dayanışma gecesine beklediklerini söyledi. Etkinliğe dair açıklamada bulunan DEDEF yetkilisi Ali Rıza Bilir "Türkiye'nin tek komünist belediyesine sahip Ovacık ile dayanışmak amacıyla düzenlenecek gece ile dayanışmayı büyütmek istediklerini" kaydetti. Bilir, dayanışma etkinliğine binlerce kişinin katılımını beklediklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!