Komünistlerden yobaz saldırı tepkisi: İslam hukukunu tanımıyoruz

Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için saldıran ve savcılığa götürülürken yaptığı yobaz saldırıyı "İslam hukukuna uygun" diyerek savunan Abdullah Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına Komünist Kadınlar'dan sert tepki geldi....

Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için saldıran ve savcılığa götürülürken yaptığı yobaz saldırıyı "İslam hukukuna uygun" diyerek savunan Abdullah Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına Komünist Kadınlar'dan sert tepki geldi.  Çakıroğlu'nun serbest bırakanlardan hesap soracaklarını söyleyen Komünist Kadınlar'ın açıklaması şu şekilde:

İstanbul’da bir kadına, “şort giydiği'' için belediye otobüsü içinde saldıran Abdullah Çakıroğlu, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Çakıroğlu, yaptığını “İslam hukukuna uygun'' diyerek savundu. Türkiye Cumhuriyeti mahkemesi de, saldırganla aynı fikirde olmalı ki, Çakıroğlu serbest bırakıldı.

İslam hukukunu tanımıyoruz. Saldırganı serbest bırakarak bu gerici, kadın düşmanı suça ortak olan yargı mensuplarını uyarıyoruz: Hesap vereceksiniz!

Halkımız, Türkiye ilericileri, gericiliğe, gericiliğin saçtığı suçlara, kadın düşmanlarına karşı ayağa kalkacak. Biz boyun eğmeyeceğiz, siz hesap vereceksiniz!

Komünist Kadınlar-Komünist Parti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!
Sosyal medyanın yeni fenomeni güvenlik çıktı! Hırsıza cilve yapan güvenlik viral oldu!