Konak Belediyesi’nin Şevval Sam’a Ödeyeceği Ücret Neden Eleştiriliyor?

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği konserde Şevval Sam'a ödenecek 5 milyon 300 bin TL'lik ücret, borç içinde olduklarını belirten başkanın açıklamalarıyla çelişiyor. Sosyal medyada yoğun tepkiler var.

Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Şevval Sam'la anlaşma yaparak konser düzenlemeye karar verdi. Ancak, Sam'ın iki saatlik sahne performansı için talep edilen 5 milyon 300 bin TL’lik ücret, belediyenin borç durumu göz önünde bulundurulduğunda büyük tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA YANSIMALAR

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun "Borç içinde bir belediyeyiz" şeklindeki açıklamaları sosyal medya kullanıcıları tarafından hatırlatılarak, bu kadar yüksek bir ücretin nasıl karşılanacağına dair eleştiriler yükselmeye başladı. Gazeteci Tolgahan Erdoğan’ın aktardığına göre, 4 Ekim 2024’te yapılan anlaşmanın ardından sosyal medyada "Bu nasıl bir çelişki?" soruları gündeme geldi.

ELEKTRİK ÇARPMASI VE TEPKİLER

Ayrıca, Konak ilçesinde ihmalden kaynaklanan bir elektrik çarpması sonucu iki kişinin yaşamını yitirmesi olayı da sosyal medyada hatırlatılarak, belediyenin etkinlik harcamalarına dair eleştirilerde bulunuldu. Bazı kullanıcılar, Şevval Sam'ın kadın cinayetleri konusundaki bir açılışta yaptığı "Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim... bu gece değil" açıklamasının ardından konserin düzenlenmesini doğru bulmadıklarını ifade etti. Şevval Sam cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.