Konak'ta Şaşırtıcı Keşif: Tarihi Asansör'de İnsan İskeleti Bulundu

İzmir Konak'ta, Tarihi Asansör yakınındaki boş arazide bulunan insan iskeleti, bölgede detaylı inceleme başlatan polis ekipleri tarafından çıkartıldı. İskelet, DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, turistlerin ilgi odağı Tarihi Asansör yakınındaki boş arazide dün akşam keşfedilen insan iskeleti, bölgede büyük bir merak ve soru işareti yaratıyor. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri, detaylı inceleme başlatarak iskeleti çıkardı. Şu an için şüpheli durum belirlenemese de, polis soruşturmayı genişleterek iskeletin kimliği ve ölüm nedeniyle ilgili aydınlatıcı bilgilere ulaşmaya çalışıyor. İskelet, DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay, bölgede endişe ve merak uyandırırken, polis ekipleri detaylı incelemelerine devam ediyor.

 

İZMİR KONAK'TA TARİHİ ASANSÖR YAKININDA İNSAN ISKELETİ BULUNDU

 

İzmir'in Konak ilçesinde, turistlerin sıkça ziyaret ettiği Turgut Reis Mahallesi Şehit Nihatbey Caddesi'nde, dün akşam saatlerinde Tarihi Asansör yakınındaki boş arazide insan iskeleti bulundu.

 

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE İHBAR

 

Boş araziye hurda toplamak için gelen bir kişi, iskeleti görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis incelem  başlattı.Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Tarihi Asansör yakınındaki alanda güvenlik şeridi oluşturarak inceleme başlattı.

 

DNA TESTİ İÇİN İZMİR ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

 

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nden görevli polis ekipleri, detaylı çalışmalarının ardından insan iskeletini bulunduğu yerden çıkardı. İskelet, DNA testi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

OLAY YERİNDE DETAYLI İNCELEME

 

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparak iskeletin kimliği ve ölüm nedeni konusunda bilgi edinmeye çalıştı.

 

ŞÜPHELİ DURUM ARAŞTIRILIYOR

 

 Şu an için olayla ilgili herhangi bir şüpheli durum belirlenemese de polis, soruşturmayı genişleterek iskeletin kimliği ve ölümüyle ilgili detayları aydınlatmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı