KONDA Genel Müdürü'nden çarpıcı seçim yorumu

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Türkiye'nin en güvenilir araştırma ve danışmanlık şirketi olan KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri...

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Türkiye'nin en güvenilir araştırma ve danışmanlık şirketi olan KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İkinci tura kalınması halinde AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin yarışacağına ilişkin öngörüde bulunan Ağırdır, AKP'nin İyi Parti'ye, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ise Meral Akşener'e karşı temkinli bir tavır içinde olduğunu da aktardı. Ağırdır, "Tayyip bey, bu tartışmayı Devlet Bahçeli'ye bıraktı" dedi.

"ERDOĞAN İLK TURDA YÜZDE 45'İN ALTINDA KALIRSA VATANDAŞ DEĞİŞİKLİĞE KARAR VERMİŞ DEMEKTİR"
"Muhalefetin adaylarından birisi yüzde 30'u aşarak ikinci tura kalırsa, ya da Tayyip Erdoğan ikinci tura yüzde 45'in altında bir oyla kalırsa, o zaman vatandaş iktidar değişikliğine karar vermiş demektir" diyen KONDA Genel Müdürü, "Ama Erdoğan, ilk turda yüzde 47-48 civarında bir oy alırsa ve ikinci olan adayın oyu da yüzde 20-21 civarındaysa, Tayyip Erdoğan çok rahat bir şekilde ikinci turu kazanır. Yüzde 40 civarında bir Tayyip Erdoğan oyu görürsek, toplum ondan umudu kesmiştir" ifadelerini de kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Şanlıurfa Birecik'te DEM Parti İlçe Başkanlığı'na Silahlı Saldırı: Can Kaybı Yaşanmadı
Erdoğan işaretini vermişti: Nefret suçlarına karşı yeni adımlar atılacak
Erdoğan MHP ile ilişkisini bozmaz
Nagehan Alçı'dan canlı yayında itiraf: Rasim'den neler çektim
Elektronik kelepçeli gizli tanık yurtdışına kaçtı