Konfor ve Teknoloji Buluşması: 500T’te Yeni Dönem Başlıyor

İETT'nin İstanbul'un sembol hatlarından 500T'ye 5 yeni akıllı otobüs eklenerek, yolcu konforu artırıldı. Yeni yatırım ile günlük sefer sayısı 437'ye çıktı, yolcu yoğunluğu karşılanacak. İstanbul'un en uzun ve gözde hattı için modernizasyon devam ediyor.

İstanbul'un sembol hatlarından biri olan 500T'ye yapılan yeni yatırımlarla, İETT tarafından 5 akıllı ve konforlu otobüs hizmete alındı, böylece yolcu memnuniyeti ve sefer sayıları artırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bağlı kuruluşu İETT, İstanbul'un en uzun otobüs hatlarından biri olan 500T hattına, yeni akıllı ve konforlu 5 otobüs daha ekledi. Bu yeni otobüsler, dijital aynaları ve yolcu konforunu artıran birçok özellikle donatılmış durumda. İETT'nin bu yeni yatırımıyla birlikte 500T hattında görev yapacak otobüs sayısı 73'e, günlük sefer sayısı ise 437'ye çıkmış oldu. Özellikle yolcu yoğunluğunun arttığı saatlerde her 3 dakikada bir sefer gerçekleştirilmesi planlanıyor. 72 km uzunluğundaki bu hat, 13 farklı ilçeden ve iki farklı kıtadan geçerek İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiş durumda. Günlük ortalama 45 bin yolcu tarafından tercih edilen 500T hattı, İstanbul'un üzerinde güneş batmayan hatları arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı