Konserini iptal eden Sertab Erener organizasyon şirketini suçladı!

Sertab Erener, İzmir'de bu akşam gerçekleşmesi planlanan konserini organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Erener, sağlık sorunları haricinde konser iptal etmenin kariyerinde en büyük korkusu olduğunu belirterek tüm dinleyicilerinden özür diledi.

Sertab Erener, bu akşam İzmir'de gerçekleşmesi planlanan konserini, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Erener, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de gerçekleştirmeyi planladığımız ve biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım."

"32 YILLIK KARİYERİMİN EN BÜYÜK KORKUSU"

"Temmuz ayından beri iptal edilen konserlerin hiçbiri benimle ilgili değil. Bu iptallerin tümü organizasyon sorunlarından kaynaklanmaktadır. Sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak, 32 yıllık kariyerimde her zaman en büyük korkum olmuştur."

"Bu nedenle tüm dinleyicilerimden özür diliyorum. Yakında başka konserlerde buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sizi çok seviyorum ve anlayışınız için teşekkür ederim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.