Konya'da 2 kişi sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı

Merkez Selçuklu'daki Muhammed İkbal Parkı'nda yürüyen Rümeysa K. (21), sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı ve bacağından yaralandı. Yardım eden çevredekiler sayesinde hastaneye kaldırılan genç kadın büyük korku yaşadı. Nenehatun Parkı'nda da benzer bir olay yaşanırken, kısa süreli arbede çıktı.

Merkez Selçuklu ilçesi Muhammed İkbal Parkı'nda yürüyen 21 yaşındaki Rümeysa K., sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak bacağından yaralandı. Çevredeki insanların yardımıyla büyük korku yaşayan genç kadın, ambulansla Konya Numune Hastanesine götürüldü. Benzer bir olay, Nenehatun Parkı'nda da yaşandı ve saldırgan köpekler barınağa götürüldü. Olayın ardından bir kadın belediye çalışanlarına tepki gösterdi ve kısa süreli bir arbede yaşandı.

Merkez Selçuklu ilçesi Muhammed İkbal Parkı'nda yürüyen 21 yaşındaki Rümeysa K., sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden birinin bacağını ısırması sonucu yaralanan Rümeysa K.'ye çevredeki insanlar yardım etti. Büyük bir korku yaşayan kadın, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Ayrıca, Merkez Selçuklu ilçesindeki Nenehatun Parkı'nda da bir kişiye saldıran sahipsiz köpekler barınağa götürüldü. Bu olayın ardından çevrede bulunan bir kadın, belediye çalışanlarına tepki gösterdi ve bölgede kısa süreli bir arbede yaşandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.