Konya'da Alkollü Restoranda Meydana Gelen Bıçaklı Kavga: 1 Şahıs Ağır Yaralandı

Konya'da bir alkollü restoranda meydana gelen bıçaklı kavga olayı, bölgede endişe yaratıyor. İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Restoranın içinde gerçekleşen olayda, Yavuz Y. tarafından bıçaklanan Cem Çokkaynar, ağır yaralar aldı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Erenköy Mahallesi Yeni Sille Caddesi'nde bulunan bir alkollü restoranda meydana gelen üzücü olayda, Yavuz Y. ile Cem Çokkaynar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı saldırıya dönüştü. Restoranın içinde gerçekleşen olayda, Yavuz Y. tarafından bıçaklanan Cem Çokkaynar, ağır yaralar aldı.

DURUMU AĞIR YARALI

Kavganın şiddetlenmesi üzerine Yavuz Y., olay yerinden hızla kaçarak izini kaybettirdi. Kanlar içinde kalan ve yaşanan şok etkisiyle baygınlık geçiren Cem Çokkaynar, olayın ardından çağrılan sağlık ekipleri tarafından hemen Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Polis ekipleri, olayın ardından Yavuz Y.'nin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatırken, kamera kayıtlarını ve görgü tanıklarının ifadelerini incelemeye aldı. Olaya ilişkin detaylı soruşturma devam ederken, restorandaki güvenlik kameralarının incelenmesi ve şahısların ifadelerinin alınmasıyla olayın perde arkası aydınlatılmaya çalışılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı