Konya'da Çay Ocağı Husumeti'nde Şok İtiraf: "Cesedi yakmaya çalıştım ama ceset yanmayınca gömdü

Güneysınır ilçesinde yaşanan çay ocağı işletmecisi Yıldırım Uyan'ın cinayeti, güvenlik kamerası görüntülerinde dehşet verici detaylarla ortaya çıktı. Husumetin gölgesindeki bu vahşi olay, zanlının çarpıcı itiraflarıyla daha da şok edici bir boyut kazandı. Detayları keşfedin!

Konya'nın Güneysınır ilçesinde çay ocağı işletmecisi 42 yaşındaki Yıldırım Uyan'dan haber alamayan yakınları, endişe içinde durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra Uyan'ın husumetli olduğu bir kişi tarafından öldürüldüğünü belirledi.

Polisin incelemesi sonucunda ortaya çıkan güvenlik kamera görüntülerinde, zanlı Ali Osman K.'nin Yıldırım Uyan'ı otomobille çarptıktan sonra sopayla 7 dakika boyunca darp ettiği ve ardından aracına alarak olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Gözaltına alınan Ali Osman K., polis sorgusunda suçunu itiraf etti. Şüpheli, yaşanan olayın aralarındaki çay satışı meselesi sebebiyle geçmişe dayanan husumet nedeniyle gerçekleştiğini belirterek, Uyan'ı takip edip çarptığını, ardından sopayla darp ederek etkisiz hale getirdiğini ifade etti. Cesedi gömdüğü dağlık alana götürmeye çalıştığını ancak cesedin yanmaması üzerine gömdüğünü itiraf etti.

ZANLININ İFADESİ

"Yıldırım Uyan ile çay satış meselesi sebebiyle aramızda geçmişe dair bir husumet var. Olay günü kendisini takip edip boş bir yolda çarptım. Daha sonra aracımda bulunan sopa ile darp edip etkisiz hale getirdikten sonra aracıma alarak önce ahıra götürdüm burada darp ederek öldürdükten sonra yanıma benzinde alarak dağlık alana götürerek orada cesedi yakmaya çalıştım ama ceset yanmayınca gömdüm"

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının tarifi üzerine Yıldırım Uyan'ın gömüldüğü alana giderek yer tespiti yaptı. Yapılan otopside, Uyan'ın bütün kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Cinayeti itiraf eden Ali Osman K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’