Konya’da cinayet: Annesini av tüfeğiyle vurdu

Konya’nın Karatay ilçesinde 20 yaşındaki bir genç tartıştığı annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Kınacı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre  A.G.(32) isimli bir kadın, sabah saat 07.00 sıralarında polis ekiplerinin bulunduğu yere giderek, ev arkadaşı olan Ayfer Ş'nin oğlu Furkan H. (26) ile tartıştığını ve tartışma sırasında Furkan H'nin annesini av tüfeğiyle öldürdüğünü söyledi.

Kapıyı açmadılar

A.G. isimli kadının ihbarı üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti. Kısa süre içinde söz konusu adrese giden ekipler kapıyı çaldı ama açan olmadı. Daha sonra eve giren ekipler, mutfakta Ayfer Ş'yi kanlar içinde hareketsiz şekilde buldu. 

Hayatını kaybetti

Hareketsiz yatan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybeden kadının cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. 

Annesinin arkadaşını tehdit etmiş

Tartıştığı annesi Ayfer Ş'yi av tüfeğiyle 3 el ateş ederek öldüren Furkan H.,  iddiaya göre annesinin ev arkadaşı olan A.G.'yi suçu üstlenmesi konusunda tehdit etti. Aksi taktirde kendisini ve çocuklarını da öldüreceğini söyleyip evden ayrıldı. 

Yakalandı

Olayın ayrından evden kaçarak ayrılan Furkan H., elinde suç aletiyle birlikte yakalandı. Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sürüyor.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi