Konya'da esnaf sandalye yakarak AK Parti'yi protesto etti

Konya'da bir grup esnaf meydanda toplandı. AK Parti kongrelerini hatırlatan esnaf, "Virüs sadece bize mi var?" diye sordu ve sandalye ile masa yakarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.

AK Parti'nin kongrelerindeki kalabalık görüntüler kamuoyunda tepki çekmeye devam ediyor. Son olarak Konya'da koronavirüs nedeniyle ekonomik zorluklar yaşayan esnaf protesto gösterisi düzenledi. Mevlana Meydanı'nda toplanan bir grup esnaf, koronavirüs tedbirleri gerekçesiyle dükkanlarının kapatılmasını meydanda sandalye yakarak protesto etti.

Sandalye ve masa yaktılar

Kentin "Çok Yüksek Riskli" iller arasında bulunması ve kademeli normalleşmeye geçilememesi Konya'da dükkan sahiplerinin sabrını taşırdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 4 aydır kapalı olan lokanta esnafı Konya Mevlana Meydanı'nda masa ve sandalye yaktı.

Ödemelerini bir türlü yapamadıklarını belirten esnaf, hükümeti ve belediyeyi masa ve sandalyeleri yakarak protesto etti.

AK Parti kongreleri hatırlatıldı

Bir esnaf, "AK Parti Kongreleri lebaleb doluyken, virüs sadece esnafa mı var?" diye soraren, eyleme katılan lokantacılar, ise " Koronavirüsün tek sorumlusu biz miyiz, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Dükkanlarımızın bir an önce açılmasını istiyoruz, evimize ekmek götüremez olduk" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzmanlardan 'çöl tozu' uyarısı gündemde: 'Ölüme kadar götürebilecek ciddi bir problem'
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında 'yeni anayasa' vurgusu gündemde
İlaç şirketi Kovid aşısının yan etkilerini ilk kez kabul etti: Felç, beyin hasarı, kalp krizi
BM açıkladı: Gazze'deki enkaz Ukrayna'dan fazla
Türkiye fazla mesaide zirvede: Avrupa’nın 4 katı fazla olduğu açıklandı