Konya'da olaylı vakaya büyük tepki: 20 yaşındaki genç kız canlı yayında tecavüze uğradı!

Konya'da bir genç kız, çalıştığı masaj salonunda yaşadığı travmatik bir olayı anlattı. İş arkadaşları tarafından kurulan bir komploya maruz kaldığını belirten E.K., yaşadığı zorlu süreci detaylarıyla paylaştı.

Konya'da bir genç kız, çalıştığı masaj salonunda yaşadığı travmatik bir olayı anlattı. İş arkadaşları tarafından kurulan bir komploya maruz kaldığını belirten E.K., yaşadığı zorlu süreci detaylarıyla paylaştı.

Olay, geçtiğimiz Aralık ayında Konya'nın Meram ilçesinde bir evde meydana geldi. Bir masaj salonunda çalışan E.K., iş arkadaşlarının evine ziyarete gitti. İddiaya göre, evde iki bardak içki içtikten sonra kendisini kötü hissetti ve sabah uyandığında ne olduğunu hatırlamıyordu. Ancak işe gittiğinde kendisine gönderilen görüntülerle büyük bir şok yaşadı.

Şüpheliler, E.K.'nin cinsel saldırı anlarını gösteren görüntüleri cep telefonuna atarak onu tehdit etti ve evlerine dönmesini sağladı. E.K., evde şiddete maruz kaldı ve şüpheliler tarafından saldırıya uğradı.

Bazı şüpheliler, genç kadının şantaj içeren görüntülerini sosyal medyada paylaşarak olayı daha da kötüleştirdi. Bir arkadaşı bu durumu fark ederek polise başvurdu. E.K. ise polis eşliğinde hastaneye giderek muayene oldu. Olayla ilgili 19 yaşındaki A.S., 24 yaşındaki H.H.P., 20 yaşındaki B.C.B., 17 yaşındaki A.B., 17 yaşındaki S.T.Ö., 15 yaşındaki U.A.K., 17 yaşındaki A.A.K. ve 18 yaşındaki S.K. gözaltına alındı. A.S., H.H.P., B.C.B., A.B. ve S.T.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

KIZ ARKADAŞI İÇKİSİNE İLAÇ KOYMUŞ

Konya'da gerçekleşen bir olayla ilgili yürütülen soruşturma sona erdi. İlgili şahıslar, aralarında 'cinsel saldırı', 'yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'özel yaşamın gizliliğini ihlal etme', 'şantaj yapma', 'bilgi işlem sistemlerine müdahale', 'işkence', 'tehdit', 'mala zarar verme', 'yaralama' ve 'basit yaralama' suçlarını içeren çeşitli iddialarla karşı karşıya kaldılar. Bu suçlamalar neticesinde, sanıklar için toplamda 69 yıl hapis cezası talep edilen dava açıldı. Savcılık tarafınca hazırlanan iddianamede, kadın zanlılardan birinin, mağdur üzerinde bilinç kaybına yol açacak bir madde kullanarak, diğer erkek zanlıların mağdur ile cinsel ilişkiye girmelerine ve bu durumu kayıt altına almalarına öncülük ettiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.