Konya'da protesto edilen Selin Ciğerci'ye bir destek de Tuğba Ekinci'den! 'Yargılamak size

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği Konya'da "Buradan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edilen Selin Ciğerci'ye bir destek de müzisyen Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci toplumsal medya hesabından tepki gösterenlere...

Kendi adını verdiği güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, bayilik verdiği Konya şubesinin açılışı için şehre gitti. Haberi toplumsal medya hesabından duyurduktan sonrasında tepki çeken Ciğerci, merkezinin önüne gelen bir grup tarafınca protesto edilince polis müdahale etti.

Güzellik merkezinin önüne gelen kalabalık grup, "Konya'dan defol", "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" diyerek bağırmaya başladı. O esnada merkezde olan Ciğerci ise güvenlik güçleri tarafınca çıkarıldı. Görüntülerin toplumsal medyada yayılmasının peşinden Ciğerci'ye destek mesajları yağmaya başladı.

Ciğerci'ye bir destek de toplumsal medya açıklamalarıyla gündemden düşmeyen meşhur müzisyen Tuğba Ekinci'nden geldi. Ünlü müzisyen Instagram sayfası üstünden yayınladığı videoda tepki gösterenlere 'Yargılamak size kalmadı' sözleri ile sert çıktı.

'Konya sizi kınıyorum' diyen Tuğba Ekinci, 'Bütün insanlardan şunu rica ediyorum. Tabii ki dinimiz Müslümanlık oldukça güzel, temiz insan olmak mükemmel, fakat Allah'ın bir kulunu kalbini, yaradılışını yargılamak size kalmadı' sözleriyle eleştirilere cevap verdi.

Ünlü müzisyen ek olarak Selin Ciğerci'nin bir fotoğrafını paylaşarak şu sözleri not düştü; 'Ben Konya adına senden özür temenni ediyorum. Her vakit uygarlık kazanır. Ne yazıkki hala bu şekilde şeyler oluyor. Konya sizin değil Konyalılar hop. Ayıptır kardeşim. Mevlana şehri orası Mevlana ne olursan ol gel demiş. Siz kimsiniz dört tane çarıklı geleni kovuyorsunuz. Hay ben sizin bağnazlığınıza.'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı