Konya'da protesto edilen Selin Ciğerci'ye eski eşi Gökhan Çıra'dan destek: Yapılan şerefsizlikt

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği Konya'da "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edilen Selin Ciğerci'ye 2 kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra'dan destek geldi. Sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım icra eden Çıra, "Bu meydana getirilen tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. O şehrin insanların orada yiyecek yiyecek. Yazıklar olsun" dedi.

Kendi adını verdiği güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, bayilik verdiği Konya şubesinin açılışı için şehre gitti. Haberi toplumsal medya hesabından duyurduktan sonrasında tepki çeken Ciğerci, merkezinin önüne gelen bir grup tarafınca protesto edilince polis müdahale etti.

"KONYA'DA DEFOL" SLOGANLARI ATILDI

Güzellik merkezinin önüne gelen kalabalık grup, "Konya'dan defol" "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" diyerek bağırmaya başladı. O esnada merkezde olan Ciğerci ise güvenlik güçleri tarafınca çıkarıldı. Görüntülerin toplumsal medyada yayılmasının peşinden Ciğerci'ye destek mesajları yağmaya başladı.

"KARAKTERSİZLİK VE ŞEREFSİZLİKTİR"

Ciğerci'ye bir destek de iki kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra'dan geldi. Ciğerci ile evliyken evlatlık edinen, şimdilerde sevgilisi ve kızıyla mutlu bir yaşam yaşayan Gökhan Çıra, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Böyle bir şeyi asla kimsenin, hiçbir şehrin ne bu sözleri anlatmaya hakkı nede de bu denli hareketler hayata geçirmeye hakkı vardır. Bu meydana getirilen tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu korumak için çaba sarfeden da benim gözde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek bunu düşünmeden gerçi düşünmeye akılları olsa bu şekilde bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu