Konya'da silahlı kavga: 1 ölü 1 ağır yaralı

Konya'da Rıza Renkliışık ile kızının ayrılık aşamasında olan damadı Gürcan A. arasında çıkan anlaşmazlık, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı.

Konya'nın Meram ilçesine bağlı Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’ta, bir aile dramı yaşandı. Tek katlı kerpiç evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızının ayrılık aşamasında olan damadı Gürcan A. arasında çıkan anlaşmazlık, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı.

ATEŞLİ KAVGA SONUCU ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kavga esnasında çıkan silahlı olayda, Rıza Renkliışık ve damadı Gürcan A., ateşlenen silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gürcan A. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık ise Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Rıza Renkliışık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.  Özel hastanede tedavi altına alınan Gürcan A., durumunun ağır olduğu belirtilerek, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde yapılan polis incelemeleri sonucunda, Rıza Renkliışık ve damadı Gürcan A.’nın yaralanmasına neden olan şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, şüphelilerin ifadelerini alırken, olayın detaylarına ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!