Konyaspor - Antalyaspor maçının ardından değerlendirme!

Süper Lig'in 21'inci haftasında Konyaspor, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi! Konyaspor karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sahadan ayrılmak zorunda kaldı! Maç sonucu 1-1 yansıdı!

Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor, evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömeroviç ve Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

OMEROVIC: MÜCADELEDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM!

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Omeroviç, oyuncularının mücadelesinden şikayetçi olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Antalyaspor için; iyi bir takım olduklarını maç öncesinden biliyorduk. Köklü bir kadroları var ve birçok oyuncu uzun süredir birlikte oynuyor, bu bizim için dezavantaj. Bunu biliyorduk. Maçı lehimize çevirmek için oyunu biraz daha düelloya çevirmeye çalıştık. İlk yarı iyiydi. Avantajımız da oldu. İkinci yarıda ise 1-0 öne geçen takım ister istemez biraz daha geriye çekildi. Belki de Antalyaspor'un istediği tam olarak buydu. Ama kavgadan şikayetçi değilim. "Oyun her geçen gün daha da iyiye gidiyor" dedi.

SERGEN YALÇIN: KAZANAMAZSANIZ KAYBETMEYECEĞİMİZE SEVİNİRİM!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hava koşullarından dolayı sahanın pek sağlıklı olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Bugün zorlu bir hava koşulları vardı ve maçlar da güzeldi. Zemin pek sağlıklı değildi, mücadele gücü yüksek bir maç oldu, beklediğimiz gibi oldu. Aslında oyuna baktığımızda çoğunlukla oyunu domine eden bizdik. Maçın başında pozisyonlarımız vardı. Devam edebilirdik ama bu tür müsabakalarda mağlup olduktan sonra oyunu tersine çevirmek çok kolay değil. Çünkü Konyaspor'un ligdeki konumu pek sağlıklı değil. Elbette kazanmak için de çok mücadele ediyorlar. Ama son 3 maçta geride oynadık. Daha sonra çocuklar onu çevirmeye çalışırlar. Oyunu yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyoruz. Bu tür deplasman maçları ikinci yarıda çok daha zordur. Çünkü herkes mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde kuyruktan çıkmaya çalışıyor. Tabii ki kazanmak istiyor. Bu yüzden kazanamazsak en azından kaybetmeyeceğimiz için mutluyuz. "Teknik ekip olarak bu segmenti olumlu görüyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Sarsan Arap Kulüplerinden Gelen Teklifler: Yıldız Futbolcuların Ayrılığı Gündemde!
Süper Lig'in haftalık programı: Tüm maçlar eş zamanlı olarak başlayacak
PSG, Mbappe'nin boşluğunu o yıldızla tamamlayacak!
Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! Beşiktaş'a Milan'ın başarılı golcüsü geliyor!
Teknik direktör İsmail Kartal karar aşamasında