Konyaspor Maçına Saatler Kala Galatasaray'dan Kötü Haber Geldi: Gol Kralı Forma Giyemeyecek!

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Konyaspor ile bu akşam oynanacak olan Süper Lig maçında forma giymesi zora girdi. Edinilen bilgilere göre Nelsson, dünkü antrenmanda kas sakatlığı yaşadı ve bu akşamki maçta forma giymesi pek olası görünmüyor.

Galatasaray'da Nelsson Krizi: Konyaspor Maçı Tehlikede!

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da, maça saatler kala Victor Nelsson'dan kötü haber geldi. Hafif bir sakatlık yaşayan Nelsson'un Konyaspor maçında forma giyememe ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Bu durum, Galatasaray'ı zor bir duruma soktu. Nelsson, bu sezon sarı-kırmızılıların defansının en önemli isimlerinden biri olarak görev yaptı ve forma giydiği 29 maçta 3 gol attı.

Nelsson'un yerine Marcao ya da Emin Bayram'ın ilk on birde başlaması bekleniyor. Ancak her iki stoper de Nelsson'un tecrübesine ve oyun kurma yeteneğine sahip değil.

MEDAŞ Büyükşehir Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan Konyaspor - Galatasaray maçı, sarı-kırmızılıların şampiyonluk yolunda son engeli. Nelsson'un yokluğu Galatasaray'ın savunmasını zayıflatacak ve Konyaspor'a karşı zorlanmasına neden olabilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.