Köpeğini gezdiriyor diye sahibini öldürdüler

İzmit’in Kadıköy Mahallesi Atatürk Sokakta Murat Durak isimli vatandaş köpeğini gece yarısı gezdirdiği için iki kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Tartışma kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü. Meydana gelen olayda...

İzmit’in Kadıköy Mahallesi Atatürk Sokakta Murat Durak isimli vatandaş köpeğini gece yarısı gezdirdiği için iki kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Tartışma kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü. Meydana gelen olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


''''GECE GECE SOKAKTA KÖPEK Mİ GEZDİRİLİR’’
Olay gece 00.30 sularında Murat Durak’ın köpeğini gezdirmesiyle başladı. Oradan geçen Muhammet ve ve Medet İ. kardeşler ''''Gece gece sokakta köpek mi gezdirilir’’ diyerek köpeğin sahibi Murat Durak’a çıkıştı. Büyüyen tartışma kavga halini aldı.

8 EL ATEŞ ETTİLER
Muhammet ve Medet İ. kardeşler evlerinden getirdikleri ruhsatsız tabanca ile Murat Durak ve yanına gelen Ağabeyi Ömer Durak’a 8 el ateş etti. İsabet eden kurşunların etkisiyle iki kardeş ağır yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Mahalle sakinleri duydukları sesler üzerine polisi ve 112 Acil’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kocaeli Devlet Hastahanesine’ne kaldırdı.

Kardeşlerden Murat Durak hayatını kaybederken, Ömer Durak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Meydana gelen olayın ardından polis kuvvetleri, kaçak Muhammet ile Medet İ. Kardeşler ve babaları Erdinç İ.'yi yakalamak için çalışma başlattı.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış