Köpeğinin Yuttuğu Şey Sayesinde Aldatıldığını Öğrendi!

Son dakika! Son dakika! Köpeğinin yuttuğu şey sayesinde aldatılmış olduğunu anladı! Nefes alamayan köpeği kontrole götürdü. Öğrendiklerine şok oldu! Bir kadın, köpeğinin midesinden çıkanlarla şoke oldu!

Köpeğinin nefes almakta zorlandığını fark eden ismi açıklanmayan kadın, kocasını veterinere götürdüğünde onunla ilgili beklenmedik gerçekle yüzleşti. Aldatıldığını, kocasının kız arkadaşının iç çamaşırını yutan köpek yavrusunun doktora götürülmesiyle öğrendi.

SON DAKİKA!

 

Reddit'te paylaşılan bir makale, yeni işinin ilk gününde kendisini evli bir çift arasında yaşanan şok edici bir olayın ortasında bulan genç bir veterineri anlatıyor. Bu paylaşımı bulan veterinerin ifadesine göre, çok hasta bir köpek yavrusunu getirdiklerinde çekilen röntgende karnında bir tıkanıklık olduğu görüldü.

Köpeğin midesindeki tıkanıklık cerrahi bir prosedürle giderildi ve yavru köpeğin bir yumruyu yuttuğu ortaya çıktı. Yaşananları köpeğin sahibine anlatmak için kadını arayan 26 yaşındaki veteriner, durumu şöyle anlattı: "Çok hasta bir köpek geldi, röntgen çektik ve tıkanıklık bulduk. Çalıştık ve bu tıkanıklığın bir sopa olduğunu keşfettik. Bir kenara koyduk. Sahibi geldiğinde gördüklerimizi anlattık ve kadın 'Tanga mı?! Kocasını aradı ve ipin erkek arkadaşına ait olduğunu söyleyerek ona bağırmaya başladı. "Aslında onun için üzülüyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.