Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde artış olacak mı?

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dijital Dönüşüm Ofisi, kamuoyunda dolaşan köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerindeki olası artış iddialarına net bir açıklık getirdi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DDM), köprü, tünel ve otoyol geçişlerinde ücretlerin artacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı. Sosyal medya platformlarında yayılan ve 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı iddia edilen zamlarla ilgili spekülasyonlar, DDM tarafından yapılan resmi açıklama ile yalanlandı.

İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren DDM, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu haberlerin ve paylaşımların gerçek olmadığını vurgulayarak, köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildirdi.

DDM'nin açıklamasında;

Karayolları Genel Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşan ve 1 Temmuz'dan itibaren köprü, tünel ve otoyol geçişlerine ilişkin yeni ücret tarifesi olduğu iddialarını reddetti. Resmi açıklamalarında, bu iddiaların doğru olmadığını ve 1 Temmuz'dan itibaren herhangi bir ücret güncellemesi yapılmayacağını belirttiler. Karayolları Genel Müdürlüğü, vatandaşların doğru bilgiye erişebilmesi için, 15 Mayıs 2024 tarihinden bu yana geçerli olan mevcut geçiş ücretlerinin resmi web sitesinde net bir şekilde açıklandığını duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.