Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi: İşte güncel fiyatlar

Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi. Bu zamlar doğrultusunda 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücreti 33 TL'ye çıkarıldı. Diğer köprü ve otoyol geçiş ücretleri de artırıldı.

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiş ücreti 33 TL'ye yükseltildi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 16 Ağustos Cuma gününden itibaren köprü ve otoyol geçiş ücretleri yeniden düzenlendi. Şu andan itibaren otomobiller için 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiş ücreti 24 TL'den 33 TL'ye çıkarıldı. Bu artış, köprülerden geçiş ücretlerinde yapılan genel bir yükseltmenin parçası olarak görülüyor.

Diğer köprülerdeki geçiş ücretleri de güncellenmiş durumda. Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücreti 399 TL'den 555 TL'ye yükseldi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise en düşük geçiş ücreti 49 TL'den 70 TL'ye çıkartıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçiş ücreti ise 419 TL'den 585 TL'ye artırıldı.

İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu geçiş ücreti 187 TL olarak belirlenirken, İstanbul-İzmir Otoyolu'ndan geçiş dahil olmak üzere toplam ücret 1370 TL oldu. Yeni ücretler, 16 Ağustos Cuma saat 00.00'dan itibaren geçerli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.