Koreli spor yazarı Lee: Suudiler, hiç mağlup olmayan bir lideri yenebileceklerini düşündü gurur...

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da planlanan Super Kupa finalide Atatürk pankartı ve tişörtü ile sahaya çıkmalarına izin verilmemesi üzerine iptal olan Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından Güney Koreli spor yazarı Jason Hanshin Lee'den sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım geldi.

"Yeni uyandım ve Suudi Arabistan'dan gelen haberlere göz attım. Tabii ki, bugün Fenerbahçe'nin kupayı kazanmasını görmek isterim, ancak hiçbir şey bir ülkenin tarihine ve büyük lideri Atatürk'e saygı göstermekten daha önemli olamaz. Takımlar, evlerine dönmekten çekinmemeli."

TÜRK OLMASAM DA, GURUR DUYDUM

Maçın ertelenmesi kararının ardından Jason Hanshin Lee, yaptığı açıklamada Atatürk'e vurgu yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşan Jason Hanshin Lee, "Suudiler, hiç mağlup olmayan bir lideri yenebileceklerini düşündüler. Atatürk'ün mirası hala halkında yaşıyor. Türk olmasam da, bugün herkesle gurur duydum. Bu durum, Fenerbahçe - Galatasaray rekabetinin ötesine geçiyor" ifadelerini kullandı.

KORELİ LEE TEKRAR BİR PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabı üzerinden şu mesajı yayınladı Jason Hanshin Lee: Keşke bugün nazik sözleri için herkese teşekkür edebilseydim. Ben sadece Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi seven Koreli-Kanadalı bir futbol gazetecisi ve tıp öğrencisiyim. İkinci evimin dilini ve kültürünü öğrenmek için çok çalışmaya devam edeceğim!

 
 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!
Müzisyen Kalben serbest bırakıldı
Birecik'te DEM Parti binasına ikinci saldırı