Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde bulunan dere yatağında tespit edilen kemik parçalarının Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşan çalışmalar, üçüncü gününde de aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 

Çalışmalar, Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e dair yeni ipuçlarını ortaya çıkarmak üzere üçüncü gününde de hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, her taşın altını dikkatle araştırıyor, ipuçlarını bir araya getirerek gizemli bir şekilde kaybolan Berzeg'in akıbetini aydınlatmaya çalışıyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde bulunan dere yatağında tespit edilen kemik parçalarının Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşan çalışmalar, üçüncü gününde de aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda JASAT, asayiş jandarma birimleri ve komando timleri, üç kadavra arama köpeği eşliğinde Fındıklı Deresi mevkisinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgede yeni ipuçları keşfetmek amacıyla 3 kilometrekarelik bir alanda detaylı arama faaliyetleri yürütülüyor.

Öte yandan, Korhan Berzeg'in kızı Nisa Berzeg ve damadı Angela Berzeg dün Gönen'e gelerek DNA örneği verdiler. Ayrıca, Korhan Berzeg'in diğer kızı olan Sibel Berzeg'in de dün Amerika'dan İstanbul'a döndüğü belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!