Körili tavuk az kalsın başlarına bela açtı! Dünya yıldızı 5 Hollandalı futbolcu kadro dışı kaldı

Hollanda Milli Takımı'nda körili tavuk yiyen Sven Botman, Cody Gakpo, De Ligt, Veerman ve Verbruggen zehirlenerek apar topar hastaneye kaldırıldı. Futbolcular, durumlarının oldukça fena olması sebebiyle Fransa ve Cebelitarık ile oynanacak maçların ekibinden çıkarıldı.

Hollanda Milli Takımı'nda oynanacak Fransa maçı öncesinde 5 oyuncu, otelde yedikleri körili tavuk sonrasında zehirlenerek kadrodan çıkarıldı.

KÖRİLİ TAVUKTAN ZEHİRLENDİLER

Stade de France'da oynanacak maç öncesinde Hollanda Milli Takımı, zehirlenme vakasıyla karşı karşıya geldi. De Telegraaf'ta yer alan habere nazaran, Hollanda Milli Takımı'nın hazırlıklarını sürdürdüğü Zeist kentindeki otelde yedikleri akşam yemeği sonrası 5 oyuncu zehirlenerek ulusal ekip ekibinden çıkarıldı.

2 MÜCADELEDE YOKLAR

Körili tavuk yemeğini yiyen futbolculardan Sven Botman, Cody Gakpo, De Ligt, Veerman ve Verbruggen zehirlenme emareleri gösterdi. Futbolcuların durumlarının oldukça fena olması sebebiyle Fransa ve Cebelitarık ile oynanacak maçların ekibinden çıkarıldılar.

EVLERİNE GÖNDERİLDİLER

Hollanda Teknik Direkötörü Ronald Koeman'ın kararıyla evlerine gönderilen oyuncular takımlarını Avrupa Şampiyonası yolundaki eleştiri maçlarda yalnız bırakacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.