Korku Filmi 'Late Night With the Devil', Rotten Tomatoes'da 100 Puan Aldı!

Bağımsız korku filmi 'Late Night With the Devil', Rotten Tomatoes'da yüzde 100 puan alarak büyük övgüler topladı. Ancak, eleştirmenlerin kasıtlı olarak yapılan olumsuz eleştirilerle puanında düşüş yaşadı. Film, karanlık bir atmosferde geçen televizyon yayınının sırlarını konu alıyor.

Son dönemin dikkat çeken bağımsız korku filmi 'Late Night With the Devil', Rotten Tomatoes'da nadir görülen yüzde 100 puanı alarak büyük başarı elde etti. Ancak, film, artan eleştirilerle puanında bir düşüş yaşadı, eleştirmenlerin kasıtlı olumsuz eleştirileri tartışma yarattı.

Sinema dünyasında son dönemlerde gösterime giren bağımsız korku filmi "Late Night With the Devil", başarıya ulaşarak seyircileri ve eleştirmenleri etkilemeyi başardı. Rotten Tomatoes platformunda nadir görülen yüzde 100 puanı alarak büyük övgüler topladı.

Film, bağımsız korku sinemasının öncülerinden biri olarak değerlendiriliyor ve Rotten Tomatoes'daki eleştirmen incelemelerinden yalnızca olumlu geri dönüşler aldı. Yapılan 49 olumlu eleştiriyle birlikte film, 252 inceleme üstünden yüzde 100 puan elde ederek izleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazandı.

Ancak, film daha fazla eleştiri geldikçe puanında bir düşüş yaşadı ve 112 inceleme sonrasında %96'ya geriledi. Düşüşün, bazı eleştirmenlerin kasıtlı olarak olumsuz eleştiri yapması sebebiyle olduğu iddia edildi.

"Late Night With the Devil", beyazperde dünyasına farklı bir bakış açısı sunarak korku türünde alışılmadık bir hikaye anlatımıyla dikkat çekiyor. Film, rahatsız edici ve karanlık bir atmosferde geçen bir televizyon yayınının arkasındaki sırları ve yaşanan dehşeti konu alıyor. İzleyicileri, olayların gittikçe kontrolden çıkmasıyla gerilim dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!