Korkunç İddia: Emekli Polis, Polis Köpeğini Vurup Camdan Attı!

İstanbul Başakşehir'de, çevresine zarar verdiği gerekçesiyle evine gelen polislere kapıyı açmayan emekli polis memurunun, daireye giren polis köpeğini silahla vurup camdan aşağı attığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen emekli polis memuru Cumhur C., kendisine ve çevresine zarar verdiği gerekçesiyle ihbar edildi. Olay, Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki bir sitede sabah saatlerinde meydana geldi.

Emekli polis memurunun bir süredir hem kendisine hem de çevresine zarar vererek komşularını rahatsız ettiği bildirildi. Bu sabah, Cumhur C.'nin dairesinin camlarını kırması üzerine site güvenlik görevlileri durumu kontrol etmek amacıyla dairesine gitti ancak kapı açılmadı. Bunun üzerine site yönetimi polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Silahlı olduğu öğrenilen Cumhur C., kapıyı açmayı reddedince, olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Özel harekat polisine ait köpek, daireye girdiği sırada Cumhur C. tarafından ateş edilerek vuruldu. İddiaya göre, vurulan köpek daha sonra pencereden aşağı atıldı. Cumhur C., biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi ve polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, emekli polis memurunun sağlık kontrolleri ambulansta yapıldıktan sonra gözaltına alındığı bildirildi. Başakşehir'deki bu üzücü olay, hem mahalle sakinlerini hem de olaya müdahale eden ekipleri derinden etkiledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.