Korkunç olay! Hamamböceğini öldürmeye çalışırken evi havaya uçurdu

Japonya'nın Chuo bölgesindeki 54 yaşındaki bir adam, evindeki hamamböceği sorununu çözmek isterken yaşanan trajik bir olayda evini yanlışlıkla patlattı. Fazla miktarda böcek ilacı kullanması sonucu meydana gelen patlamada adam hafif yaralandı.

Japonya'nın Chuo bölgesindeki 54 yaşındaki bir adam, hamamböceğiyle başa çıkmak isterken evini resmen yok etti. Olay, adamın fazla miktarda böcek ilacı kullanması sonucunda meydana geldi.

BÖCEK İLACI NEDENİYLE DAİRE HAVAYA UÇTU

Polis kaynaklarına göre, adamın apartman dairesinde patlamaya neden olan olayda hafif yaralandığı, Japon ısıtma masası kotatsu'nun yanında yanık izleri bulunduğu belirlendi. Adamın, hamamböceğini öldürmek amacıyla kullanılan böcek ilacını abartılı bir şekilde püskürttüğü ifade edildi.

Kumamoto prefektörlük polisi, hamamböceğiyle mücadele sırasında kullanılan fazla miktardaki böcek ilacının ardından dairenin patladığını açıkladı. Patlamadan kaçmaya çalışan adamın, balkon penceresinin patlamasıyla yaralandığı bildirildi.

BENZER PATLAMALARLA İLGİLİ UYARILAR

Japonya Ulusal Tüketici İşleri Merkezi, benzer patlamaların, böcek ilacının elektrik prizleri yakınına püskürtülmesiyle bağlantılı olduğuna dair birkaç rapor aldı. Bu olay, ev temizliği sırasında kullanılan kimyasalların dikkatli bir şekilde ele alınması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Zelenskiy ve Metsola görüşmesi: Ukrayna'nın savunma ve barış çabaları ele alındı
Hollanda'da Filistin Destekçisi Göstericilere Polis Müdahalesi: Üniversitelerde Gerilim Yükseliyor
İsrail'in Golan'dan Şam'a Saldırısı: Suriye Savunma Sistemleri Füzelerin Bir Kısmını İmha Etti
Beethoven'ın Ölümü: Yeni Araştırma Kurşun Zehirlenmesi Teorisini Çürütüyor
İsrail'in Refah'taki Saldırıları Sonucunda 80.000 Kişi Kaçtı: BM ve UNRWA Uyarıyor