Korkunç Saldırı: Aksaray'da Eski Sevgili Kıskançlığı Faciaya Neden Oldu

Aksaray'da eski sevgilisini hedef alan silahlı saldırıda, bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Şüpheli polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Yaralılar hastanede tedavi altında.

Aksaray'da meydana gelen acı olayda, eski sevgilisine saldıran bir şahısın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucunda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Polis, şüpheliyi hızla yakalayarak tutukladı. Yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Olay, şehirde büyük üzüntü ve endişe yarattı.

Aksaray'da yaşanan trajik bir olay sonucunda, Caner Kutluer adlı kişi eski sevgilisi Merve E.'nin çalıştığı fotoğrafçı dükkanına pompalı tüfekle ateş açarak bir kişiyi öldürdü ve bir kişiyi yaraladı. Olay, geçen perşembe saat 17.00 sıralarında Coğlaki Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gerçekleşti. Kutluer, Merve E.'nin çalıştığı dükkanın önüne gelerek rastgele ateş açtı. Bu saldırıda, yan dükkanın önünde oturan Talip Sürücü adlı kadın kuaförü vurularak ağır şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, fotoğrafçıda çalışan Efekan Bulat da saldırıda yaralandı.

Polis olayın ihbarı üzerine olay yerine gelerek Kutluer'i havaya ateş açarak etkisiz hale getirdi ve gözaltına aldı. Saldırı anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaralılar acil olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Caner Kutluer, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Ancak, hastanede tedavi gören Talip Sürücü, 3 gün süren yoğun bakımın ardından hayatını kaybetti. Sürücü, 2 çocuk babasıydı. Bu trajik olay, Aksaray'da büyük üzüntü yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.