Korkunç Vahşet Bursa'da: 6 Yavru Kedinin Başları Kesilerek Öldürüldü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sitede, 6 yavru kedinin başları kesilerek öldürülmüş şekilde bulundu. Ayrıca, yavru kedilerin annesinin de kuyruğunun kesildiği tespit edildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, vakası gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı

Korkunç bir olay dün sabah saatlerinde Ertuğrulgazi Mahallesi Ulupınar Sokak’taki bir sitede meydana geldi.

Bir sokak kedisi kısa süre önce bir sitedeki binanın girişinde doğum yaparak 6 yavru dünyaya getirdi. Yavruları gören bina sakinleri, kullanılmayan bir bebek otomobilini kedilere yuva yaparak yardımcı oldular.

Ancak dün sabah saatlerinde dairelerinden çıkanlar, yavru kedileri farklı katların koridorlarında başları kesilerek öldürülmüş halde buldu. Üstelik yavru kedilerin annelerinin de kuyruğunun kesildiği görüldü.

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, vakası gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerine girmek isteyen hayvanseverler ile site sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Hayvanseverler adına açıklama yapan İnegöl Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Grup Başkanı Şebnem Erkan, son dönemde yaşanan sokak hayvanlarına yönelik şiddet ve ölümlerin kaygı verici olduğunu belirtti. İstanbul'da yaşanan benzer bir olayın hala taze bir yara olduğunu ifade ederken, İnegöl’de yaşanan bu olayın da derin üzüntü ve yasla karşılandığını dile getirdi. 

Erkan ayrıca yavru kedilerin ölümüyle ilgili otopsi yapılmasını talep ettiklerini belirterek, bu tür vahşi eylemlerin sadece hayvanlara değil, toplumun genel güvenliğine de tehdit oluşturduğunu ifade etti. Son olarak, bu tür vahşi eylemlerin son bulması ve hayvanların güvenliğinin sağlanması için tüm yetkilileri ve toplumu sorumluluk almaya çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu
İçişleri Bakanlığı Operasyonuyla: Suç Örgütü Üyeleri Sur'da Yakalandı
İzmir Sularında 47 Göçmen Kurtarıldı!