Koronavirüs Süper Lig’i esir aldı! Alanyaspor’da 13 kişi pozitif

Süper Lig’de yarın Başakşehir’le karşılaşacak olan Akdeniz ekibi; teknik direktör Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenör, 7 futbolcu ve 4 personelin testinin pozitif çıktığını açıkladı. Lig genelinde artan vaka sayıları şartları oldukça zorlaştırdı

Tüm dünyada yeniden etkisini artıran koronavirüs futbolu da vurmaya devam ediyor. En son Katar'da oynanan Süper Kupa maçının ardından Beşiktaş ekibinde 4 kişinin Covid-19 testinin pozitif sonuç verdiği belirtilmişti. Süper Lig ekipleri takımlarda ortaya çıkan koronovirüs pozitif testlerini sık sık duyururken, son kötü haber de Alanyaspor ‘dan geldi. Akdeniz temsilcisi 13 kişinin testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, “Futbolcularımız, teknik heyetimiz, idari ve destek ekibimiz için yapılan Covid 19 PCR testlerinin ardından; Teknik Direktörümüz Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenörümüz, 7 futbolcumuz ve 4 personelimizin testi pozitif çıkmıştır. İlgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında yarın Medipol Başakşehir’le karşılaşacak olan Turuncu-Yeşilliler kritik maça testleri pozitif olan teknik direktörü Farioli, 1 antrenörü ve 7 futbolcusundan yoksun çıkacak. Maçın oynanması yönünde olumsuz bir açıklama yapılmazken, artan vaka sayıları sonrasında tüm gözler TFF'ye çevrilmiş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Panathinaikos'ta Fatih Terim Dönemi Sonu: Yeni Teknik Direktör Arayışı Başladı
Onuachu Süper Lig'de Parladı: Trabzonspor'un Zaferinde 3 Gol, 1 Asist!
Fenerbahçe'de Şok Yasak İddiası: Galatasaray Maçlarına İzleme Engeli!
Manisa BBSK Ege derbisinde P. Karşıyaka ile buluşuyor!
Ali Koç Aziz Yıldırım'ın 13 milyon euro'luk stoperi Kjaer'i transfer edeceğini açıkladı