Koronavirüs ve içinde bulundukları şartlar doktorları isyan etirdi!

Sağlık sistemindeki çürüme devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle robot gibi çalıştırılan doktorlar isyanda. Bakanlığın açıkladığı verilerde dün Türkiye genelinde 56 kişinin öldüğü belirtilirken yalnızca Çorum'da 15 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Çorum'da koronavirüse bağlı ölüm sayıları ise hızla yükseliyor. Bir gecede sadece Çorum'da 15 kişi koronavirüsten öldüğü ortaya çıktı. Bu ölüm olayları yaşanırken, şuana kadar ise hiçbir yetkilinin açıklama yapmaması kafalarda soru işaret bıraktı   Eski Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yerel basından Çorum’da bir gecede 15 kişinin Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini öğreniyoruz. Aynı tarihte Sağlık Bakanlığının tüm ülke için bildirdiği ölen kişi sayısı 56. Şeffaflık olmadan salgınla mücadele yürütülemez!" ifadelerini kullandı.

BİR SAĞLIK EMEKÇİSİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Genç meslektaşımız Merve MERCAN 'ı unutmayacağız! Artık hiç bir meslektaşlarımızı kaybetmek istemiyoruz. İntörn ve asistan hekimlerin nöbet sonrası izin hakları verilmelidir. İntörn hekimlerin yasal statüleri düzenlenmelidir.İntörn hekimler köle değildir!  

YAKINLARINI KORONAVİRÜSTEN KAYBEDEN GRUP HASTANEYE SALDIRDI: 4 POLİS YARALI

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören yakınlarının hayatını kaybetmesi sonucu bir grup, hastane çalışanlarını suçlayarak yoğun bakım servisini basıp doktora saldırdı. Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören yakınlarının hayatını kaybetmesi sonucu bir grup, hastane çalışanlarını suçlayarak yoğun bakım servisini basıp doktora saldırdı. Olayda 4 polis memuru hafif şekilde yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı. Olay, öğleden sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisi bölümünde meydana geldi. 3 gündür koronavirüs nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Halil K., doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Halil K.'nin yakınları ise ölümde hastane ihmali olduğunu iddia ederek doktora saldırdı. Saldırı karşısında doktor ve diğer sağlık çalışanları kendisini odaya kilitledi. Grup, yoğun bakımı servisinin camlarını kırdı. Bu sırada bazı tıbbi malzemeler zarar gördü. Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kalabalığı havaya ateş açarak dağıttı. Arbede sırasında 4 polis hafif şekilde yaralanırken, 5 kişi ise gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Elle Yapılıyor, 25 Dakika Bekletiliyor: Taleplere Yetişemiyor!
Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!