Koronavirüse yakalanan Bülent Arınç ve eşinin tedavisinde son durum ne?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Bülent Arınç ve eşinin son durumuyla ilgili aldığı bilgileri aktardı. Arınç ailesinin ilaç tedavisi evde devam ettiğini ve ilk aşamanın bugün ilaçla tamamlanmış olacağını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanlığı İstişare Üyesi ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşinin son durumuyla ilgili aldığı bilgileri, "Eşi Münevver Hanım daha hafif geçiriyor. Dün Bülent Arınç’ı aradım. Sesi iyi geliyordu" sözleriyle aktardı.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, 'Erdoğan hangi gazete haberini inceledi?' başlıklı yazısında koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanlığı İstişare Üyesi ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşinin son durumuyla ilgili aldığı bilgileri aktardı. Arınç ailesinin ilaç tedavisi evde devam ettiğini ve ilk aşamanın bugün ilaç tamamlanmış olacağını yazan Selvi, "Eşi Münevver Hanım daha hafif geçiriyor. Dün Bülent Arınç’ı aradım. Sesi iyi geliyordu. 'Çok şükür olumsuz bir şey yok' diye söze başladı. 'İştahsızlık ve ağzımda kuruma var. Öksürük yok, ateş yok. Sadece aldığımız ilaçların etkisiyle herhalde, hafif bir bulantı var' dedi" ifadesini kullandı.

Selvi, yazısının devamında şunları aktardı: "İlk belirtiler yüksek ateşle ortaya çıkmış. Daha önce zatürre aşısı olduğu için doktoru, 'Ateşinizin yükselmesi gibi bazı semptomları olabilir' diye uyarmış. Ancak ateşi 39.5 dereceye çıkınca hemen tedbir almışlar. Önce ateşi düşürülmüş. Ama vücudundaki kırgınlık devam edince, Güven Hastanesi’nde teste ilave olarak kan tahlili yapılmış, tomografi çekilmiş. Testi pozitif çıkmış. Şimdi evde ilaç tedavileri devam ediyor. Bülent Bey’in kamuoyuna mesajı var. 'Allah’a şükür iyileşiyoruz. Arayan, soran ve merak eden dostlara selamlar. Dualarınızı bekliyoruz' diyor." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor