Koronavirüse yakalanan Tuncay Özkan'dan iyi haber!

Koronavirüse yakalanan ve 27 gündür tedavi gören CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Koronavirüse yakalanan ve 27 gündür tedavi gören CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir videoyla sağlık durumuna ilişkin son gelişmeleri aktardı. 

''SİZLERLE BİRLİKTE OLACAĞIM''

Özkan yayınladığı videoda, "Çok şükür, her şey çok daha güzel, daha sağlıklıyım. Kendim nefes alabiliyorum, koronavirüs tedavim bitti diyebilirim. Ancak, koronavirüsün akciğer ve diğer organlarda yarattığı belli rahatsızlıklar var. Onlarla ilgili mücadelemiz 3 ay kadar daha devam edecek. Önümüzdeki haftadan itibaren ben de hayata katılacağım, sizlerle birlikte olacağım" dedi.

Genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Özkan, koronavirüs ve diğer hastalıklardan dolayı hastanelerde tedavi gören bütün hastalara şifa diledi. 

Özkan ayrıca, "Koronavirüsten neredeyse ölmek üzereydim. Ege Üniversitesi hocalarımıza, rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Beni hayata döndürdüler. Gürsel ve Hüsnü hocalarıma sevgilerimi yolluyorum. Acil bakımdaki doktorlarımıza, hemşirelerimize, herkese saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini de kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Baş ağrılarınızın nedeni boynunuz olabilir
Hastanelerde randevu sorunu
Kırım-kongo kanamalı ateş hastalığını griple karıştırmayın!
Yemek sonrası bu his oluyorsa dikkat: Bağırsaklarınız çürümüş olabilir!