Kötü Kan Dizisi Final Yapıyor: Yerine Hangi Yapım Geliyor?

NOW TV’nin "Kötü Kan" dizisi, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayarak 6. bölümde ekranlara veda edecek. Dizi, izleyiciyi kaybetmenin yanı sıra yerini yeni bir yapıma bırakacak.

NOW TV’nin iddialı yapımlarından biri olan "Kötü Kan", reyting oranlarındaki düşüş nedeniyle 6. bölümde ekranlara veda edeceğini açıkladı. Dizi, ATV'nin "Kör Nokta" ve Kanal D'nin "Taş, Kağıt Makas" dizilerinin ardından final kararı alan üçüncü dizi oldu. Yapım, yayınlandığı dönemde Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı ve Arka Sokaklar gibi popüler dizilere karşı yarışıyordu. Ancak izleyici ilgisini çekmeyi başaramayan dizi, kısa sürede final kararı almak zorunda kaldı.

Dün 5. bölümü gösterilen "Kötü Kan", yayın hayatına kısa bir süre önce başlamıştı. Fakat reytinglerdeki beklenmedik düşüş, yapımcıları zor bir karara yönlendirdi. Dizinin final yapma kararı, özellikle sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, "Kötü Kan"ın sona ermesini hayal kırıklığıyla karşılarken, dizinin her bölümünde artan dramalar ve hikaye derinliği de yeterince ilgi çekmedi.

YERİNE GELECEK DİZİ

"Kötü Kan" dizisinin sona ermesinin ardından, Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolünü paylaştığı TMC Film imzalı "Gizli Bahçe" dizisinin ekranlara gelmesi bekleniyor. Bu yeni yapım, "Kötü Kan"ın yerini alarak izleyici kitlesini yeniden kazanmayı hedefliyor. "Gizli Bahçe" dizisinin, daha önceki projeleriyle tanınan başarılı bir ekip tarafından hazırlandığı belirtildi.

Gelişmeler ışığında, "Kötü Kan" izleyicileri, dizinin sona ermesini üzüntüyle karşılarken, yeni projeye olan ilgileri artmış durumda. Tüm gözler "Gizli Bahçe" dizisinin ilk bölümüne çevrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.