Kötü Koku İhbarı Üzerine Antalya’da Ölü Beden Bulundu

Antalya’da bir apartmanda yayılan kötü koku üzerine yapılan ihbarda, daire sahibi Kansu Taşpınar’ın cansız bedeni bulundu. 15 gün önce hayatını kaybettiği belirlenen Taşpınar’ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, apartman sakinlerinin binadaki kötü koku üzerine yaptığı ihbar sonrası dairedeki Kansu Taşpınar’ın (49) ölü olduğu tespit edildi. Yaklaşık 15 gün önce hayatını kaybettiği belirlenen Taşpınar’ın cesedi, çürümeye başlamış ve apartmanı kötü bir koku sarmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 169 Sokak’ta bulunan bir apartmanda, apartman sakinlerinin binadaki kötü koku üzerine ihbarda bulunmaları sonucu bir olay yaşandı. Saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir süredir apartmanın birinci katından yayılan kötü koku sebebiyle daire sahibi Kansu Taşpınar’a (49) ulaşamayan apartman sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açamadıkları için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla daireye giren polisler, Taşpınar’ı kanepenin kenarında hareketsiz bir şekilde buldu. Yapılan incelemede, Taşpınar’ın yaklaşık 15 gün önce hayatını kaybettiği ve cesedinin çürümeye başladığı belirlendi. Bu durum, apartmanı ve çevreyi ağır bir koku ile kapladı.

Ekipler, daireyi havalandırmak için camları açtı ve olay yeri inceleme ekipleri özel maskelerle çalışmalarını tamamladı. Taşpınar’ın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.