Köyceğiz veteran kadın voleybol takımı turnuvaya farkındalık kattı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kurulan veteran hanım voleybol ekibi, turnuvaya depremde hasar gören illerin plaka numaraları ve sertlik gören hanımlar için 'Sesinizi duyan var' yazılı formalarla çıkarak farkındalık kattı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kurulan veteran hanım voleybol ekibi, turnuvaya depremde hasar gören illerin plaka numaraları ve sertlik gören hanımlar için 'Sesinizi duyan var' yazılı formalarla çıkarak farkındalık kattı.

Muğla'da düzenlenen veteran Kadın Voleybol turnuvası, bu yıl depremde ölen KKTC Melekler Takımı anısına düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği tarafınca ortaklaşa düzenlenen turnuvaya Köyceğiz Akademi Spor Kulübü, 35 üstü ve 43 üstü takımları ile katıldı. Genç oyuncuları Muğla Voleybol Derneği takımında yer aldı. Centilmence geçen müsabakalar sonunda madalya töreni yapılmış oldu. Turnuvada 43 üstü takımından Ayşe Sert kıdemli en iyi oyuncu, Gül İstanbul en iyi pasör madalyası aldı. 35 üstü takımından Havva Eracar en iyi smaçör madalyasına layık görüldü.

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü Başkanı Bilge Kınalı; "Bizler için anlamlı olan bu turnuvada 7'den 77' ye tüm oyuncularımız ile katılmaktan gurur duyduk. Bu turnuva için ziraat ürünleri işletmesi sponsorumuz oldu. Bu anlamlı turnuva için hususi tasarım forma yaptırdık. Depremde hasar gören illerimizin plakaları forma numaralarımız olarak yaptırdık. Hem depremde sesini duyurmaya çalışan yurttaşlarımız için, hem de sertlik gören hanımlarımız için 'Sesinizi duyan var' yazılı formalarımız ile sosyal farkındalık oluşturduk. Köyceğiz, olarak her vakit ki benzer biçimde katıldığımız turnuvalarda farkımızı hissettirdik. İlçemizi en güzel şekilde temsil eden takımlarımıza, antrenörlerimiz Metin Ertem ve Bahadır Uludoğan'a, bizleri gece gündüz demeden sağlıkla getirip götürmüş olan kaptanımız Üzeyir Kaplan'a, bu anlamlı turnuvada biz hanımlara destek veren ziraat ürünleri işletmesine, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze ve personeline, oyuncularımızın ailelerine Köyceğiz Akademi Yönetim Kurulu olarak oldukça teşekkür ederiz" dedi. - MUĞLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin Konyaspor Beraberliği:Şampiyonluk Umutları Zora Girdi, Serhat Akın'dan Sert Eleştiri
Sergen Yalçın: "Sezon sonu devam etmeme kararı aldık"
Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara aldı
Yusuf Yazıcı, Ajax'ın Radarında: Gelecek Sezon için Sol Ayaklı Sağ Kanat Arayışı!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi ve resmi açıklama için geri sayım başladı!