Köylülerin helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı geldi!

Van’ın Çatak ilçesinde gözaltına alınan iki kişinin helikopterden atıldığı iddiasıyla ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı ve yayın yasağı getirildi.

Van'da gözaltına alınan Osman Şiban ve Servet Turgut isimli yurttaşların helikopterden atıldığı yönündeki iddialar hakkındaki soruşturmaya yayın yasağı kararı alındı.

Van’ın Çatak ilçesinde gözaltına alınan iki kişinin helikopterden atıldığı iddiasıyla ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı ve yayın yasağı getirildi. Van’da 11 Eylül 2020 tarihinde yapılan "Norduz-10" harekatında gözaltına alınan ve helikopterden atıldığı belirtilen Osman Şiban ve Servet Turgut isimli köylülerin, işkence gördüğü ve helikopterden atıldığı iddia edilmişti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştı. Hastanede tedavi gören Servet Turgut dün vefat etmişti. Soruşturmayı yürüten Van Cumhuriyet Başsavcılığı, dosya ile ilgili gizlilik ve yayın yasağı kararı aldı. Şiban ve Turgut’un avukatlarından Baran Bilici, yayın yasağını ve gizlilik kararını doğruladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım
"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi