'Köyümüzün yarısı yıkıldı'

Adıyaman Samsat'da 5.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin ardından zarar gören köylerden Akdamar'ın muhtarı CNN Türk canlı yayınına bağlandı."KÖYÜMÜZÜN YARISI YIKILDI"Akdamar köyü muhtarı Necmettin Öztürk, CNNTürk...

Adıyaman Samsat'da 5.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin ardından zarar gören köylerden Akdamar'ın muhtarı CNN Türk canlı yayınına bağlandı.

"KÖYÜMÜZÜN YARISI YIKILDI"

Akdamar köyü muhtarı Necmettin Öztürk, CNNTürk canlı yayınında köyün yarısının yıkıldığını belirterek "Köyümüz 30 haneli. En az 15 ev yıkıldı. 3 kişi yaralı. Ambulansla Adıyaman'a götürdük." dedi. Muhtar Öztürk, çevre köylerden henüz kimseden haber alamadıklarını da söyledi.
KUŞTEPE KÖYÜ MUHTARI: 2 EV KULLANILAMAZ DURUMDA

Kuştepe Muhtarı Abdurrahman Kuştepe ise "Köyümüzde 2 ev kullanılamaz durumda. Büyükbaş hayvanların olduğu ahırlar zarar gördü. Çok şiddetli bir depremdi. Şu anda herkes dışarda." dedi.
BELEDİYE BAŞKANI: HAFİF HASARLI BİNALAR VAR

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu? ise kent merkezindeki durumu "?Hafif hasarlı binalar var. Gereken önemleri aldık" sözleriyle duyurdu.

ARTÇI DEPREMLER İÇİN UYARILAR YAPILDI

Güvenlik güçleri, artçı deprem ihtimallerine karşı evlere ve işyerlerine girilmemesi yönünde vatandaşlara anons yapıyor.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.