Kripto para dengesizlikleri devam ediyor

Binance gibi yüzlerce pazarda satışı yapılan Bitcoin halving sonrası ne yöne gideceğini bilmiyor. Kripto para analistlerinden bazıları yukarı

Binance gibi yüzlerce pazarda satışı yapılan Bitcoin halving sonrası ne yöne gideceğini bilmiyor. Kripto para analistlerinden bazıları yukarı yönlü bir eğilim olduğunda hemfikirken, kimleri ise aşağı doğru hızlı gidiş olduğunu düşünüyor.

Kripto para dengesizlikleri devam ediyor. Analistlerin bu yorumları Bitcoin zikzaklarından rahatlıkla anlaşılıyor. Yatırımcılar içerisinde özellikle sabırlı olanlar şimdilik beklemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyor.

12 Mayıs 2020 tarihine kadar kripto para birimlerinden en büyüğü olan Bitcoin sürekli olarak 8400 dolar seviyelerinde seyretti. Hemen sonrasında 13 Mayıs 2020 tarihi ile birlikte hızlı bir yükseliş yakaladı ve 9 bin dolar seviyelerine çıktı. Şimdilerde ise 9800 dolara kadar yükseldi ve yeniden geri çekildi.

Mayıs’ın ilk haftasında şimdiye kadar defalarca geri çekilen ve yeniden yukarı çıkan Bitcoin şimdilerde 9600 dolar düzeyinde ilerliyor. Kripto para analistlerinden bir bölümü 10 bin dolar seviyesinin psikolojik eşik olduğunu ve daha ileriye gitmesi için çok zaman gerektiğini söylüyor. Bu nedenle ayı sezonunda olduğumuzu söyleyenler, uzun bir süre 7600 dolar seviyelerine kadar geriye doğru hamle geleceğini düşünüyor.

Başka bir analist grubu ise ayı sezonunda olduğumuzu düşünüyor ve onlara göre Bitcoin yakın bir zamanda 12 bin dolar seviyelerine kadar çıkacak. Büyük soru işaretleri ile devam eden süreç henüz netliğe kavuşmadı. Şimdilik Bitcoin 9500 dolar civarlarında.

Seyahat belgesi nasıl alınır? İşte E-Devlet üzerinden seyahat belgesi alma rehberi!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!