Kripto para piyasasında lale devri yaşanıyor

Kripto para piyasasında uzun süredir düşüş trendi hakimdi. Hatta bir dönem BTC fiyatı 30 bin doların altına düşerek yatırımcılarını korkutmuştu.

Çok değil geçtiğimiz Mayıs ayında 64 bin dolar seviyesi ile tüm zamanların rekorunu kıran BTC, sonrasında sert bir düşüş trendine girdi. Bu trend sonrasında sadece birkaç günde 32 bin dolara gerileyen BTC, diğer altcoinleri de beraberinde sürükledi.

Neyse ki son bir haftadır kripto para yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Son bir haftadır kripto para sektöründe sanki lale devri yaşanıyor.

Bitcoin’in 40 bin dolar seviyesine kadar tırmandığı haftada, ETH ise 2600 doları gördü. Pek çok analist bu yükselişin geçici olduğu konusunda uyarıda bulunuyor.

Bazı analistler ise bu yükselişin kalıcı olacağına emin. Hatta BTC’nin sonraki dönemde 50 bin dolar seviyesini görebileceğini iddia ediyorlar.

Genel kanı ise BTC’nin 2021 içerisinde tekrardan zirveye çıkamayacağı yönünde. Elbette bunun ne derece doğru olduğunu söylemek zor. Sonuçta kripto para piyasası çok da tahmin edilebilir değil.

Dip not olarak belirtelim. Kripto para içerikleriyle ilgili hiçbir yazılı ve görsel içeriğimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı tavsiye ederiz.

JBL, inanılmaz pil ömrüne sahip en yeni iki ürününü duyurdu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri

Adgager ve GAG Token: Araştırma Dünyasının Yeni Dijital Para Birimi
Yatırımcılar Bu 2 Gelişmeye Güveniyor! Bitcoin Zirveleri Gözlüyor
Bitcoin Fiyatı 2021 Seviyelerine Geri Döndü! Uzman: Sırada Bu Seviyeler Var!
Bitcoin’de sert yükseliş
Sıcak Gelişme: Ünlü Kripto Para Borsası İşlemleri Durdurdu! Milyonlar Kayıp