Kripto para piyasasında ufak da olsa bir yeşerme baş gösterdi

Ethereum fiyatı gelecek için umut veriyor. Kripto para sektöründeki durağanlık uzun bir süredir devam ediyor. Hatta 2021’in ortalarından sonra piyasada olumlu bir şeyin kalmadığını da söyleyebiliriz.

 Son olarak 2021’in Eylül ayı gibi kripto para pazarı yeşile bürünmüştü. Fakat sonrasında hep kırmızı mumların çoğunlukta olduğunu gördük.

Özellikle de 2022 kripto para sektörü açısından hiç parlak bir yıl olmadı. Görünen o ki yılın geri kalan kısmında da kripto paralarda büyük bir sıçrama yaşanmayacak. En azından konunun uzmanlarının bu husustaki görüşleri bu yönde.

Peki en büyük ikinci kripto para konumunda yer alan Ethereum için nasıl bir senaryo söz konusu? Malum ETH artık PoW temelli prosedürleri terk etti. Başka bir değişle artık Ethereum için madencilik söz konusu değil.

Ethereum fiyatı gelecek için umut veriyor

Ethereum madenciliğinin bitmesiyle birlikte ETH’nin fiyatında önemli bir düşüş gözlenmişti. Öyle ki bir ara ETH fiyatı 1200 dolara kadar geriledi. Fakat şimdilerde Ethereum’un yavaş yavaş toparlanmaya başladığını görüyoruz. Nitekim konunun uzmanları da benzer görüşlere sahip.

Hali hazırda ETH fiyatı 1700 dolara kadar yaklaşmış durumda. Bazı uzmanlar ETH’nin 2022’yi 2000 doların üzerinde kapatma ihtimali olduğunu varsayıyor. Elbette bunu bekleyip göreceğiz. Dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

TikTok verileri yabancılarla paylaşılacak: Bütün Asya bizi izleyecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri

Adgager ve GAG Token: Araştırma Dünyasının Yeni Dijital Para Birimi
Yatırımcılar Bu 2 Gelişmeye Güveniyor! Bitcoin Zirveleri Gözlüyor
Bitcoin Fiyatı 2021 Seviyelerine Geri Döndü! Uzman: Sırada Bu Seviyeler Var!
Bitcoin’de sert yükseliş
Sıcak Gelişme: Ünlü Kripto Para Borsası İşlemleri Durdurdu! Milyonlar Kayıp