Kuantum bekliyorduk, tarikattan kaset çıktı

''Kasetler patladı. Kasetler patlayacak. Pozisyonları da izleyeceğiz. Çağı yakaladık, tarikatlarımızla çağı da aşacağız!"

Gazeteci Necati Doğru, "Tarikat şeyleri, 'ilim sahibi, irfan sahibi, hikmet sahibi önderimiz' diye ilan edildiler. Tarikatlara bağlı medreseler de bizzat devlet protokolü ile açıldı.Bu kadar destek.Bu kadar kaynak.Bu kadar öncelik.Bu kadar teşvik. Bu kadar ayrım sonunda; çok karmaşık matematiksel hesapları dünyanın en hızlı süper bilgisayarından yaklaşık 100 trilyon kat daha hızlı çözen 'kuantum bilgisayarını' Çinli bilim adamlarından önce bizim tarikatların 'ilim sahibi, irfan sahibi, hikmet sahibi önderlerinden oluşan bir yerli bilim heyetinin yapmasını' bekliyorduk." düşüncesini dile getirdi.

Sözcü gazetesi yazarı Doğru yazısında, "Kuantum bekliyorduk. Tarikattan kaset çıktı. Tarikattan: Yapay zekâ.Biyo teknoloji. Entegre devreler. Beyin bilimleri. Uzay ilimleri. Önder teknoloji. Stratejik sıçrama. Bekliyorduk. Tarikattan kaset çıktı. Kasetler patladı. Kasetler patlayacak. Pozisyonları da izleyeceğiz. Çağı yakaladık, tarikatlarımızla çağı da aşacağız!" ifadesini kullandı. 

Ne olmuştu?

İsmailağa Cemaati’nin ‘şeyhi’ Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından cemaat içinde başlayan liderlik kavgasında Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini açıkla, kasetlerini patlatalım" diye ifade etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi
Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"