Kübra Par: Selçuk Bayraktar’a yayında sormayı unuttuğum o soru...

"Selçuk Bayraktar’ın gelecekte Türkiye’nin önemli bir figürü olacağı çok açık"

HaberTürk yazarı Kübra Par, Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Baykar Teknik Müdürü ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkan Selçuk Bayraktar'ın siyasete atılması durumunda ciddi oranda destek alabileceğini savundu. 

Geçen akşam HaberTürk'te Bayraktar'ı yayınına konuk eden Kübra Par, "Halktan bu kadar teveccüh gören bu başarılı genç adam siyasete atılmayı düşünüyor mu?" sorusunu sormayı unuttuğunu söyledi. 

Par, şu ifadeleri kullandı:

"Yayından sonra konuyu açtığımda ise danışmanları yardımına koştu. 'Daha başarmamız gereken hedeflerimiz var. Kızılelma’yı bitirmemiz gerekiyor' diyerek topu taca attılar. Kendisi de 'Sorsaydınız 'Mücadelemiz devam edecek' derdim' dedi.

Mücadeleden kastı politik veya bürokratik engellemelere karşı milli savunma yatırımlarının sürdürülmesiydi… Soruma diplomatik bir yanıt vermiş olsa da Selçuk Bayraktar’ın gelecekte Türkiye’nin önemli bir figürü olacağı ve siyasete atılması durumunda ciddi oranda destek göreceği çok açık. Yeter ki kucaklayıcı ve mütevazı tavrından vazgeçmesin…"

Yazının tamamı için tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.