Küçük Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ters düştü: Kadınla erkek eşittir

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna 23 Nisan'da oturması için seçilen çocuk da Erdoğan'la ters düştü. Erdoğan kadın ve erkeğin eşit olmadığını söylerken, Başak Tahan, kadın ve erkeğin eşit olduğunu, hatta kadının daha üstün...

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna 23 Nisan'da oturması için seçilen çocuk da Erdoğan'la ters düştü. Erdoğan kadın ve erkeğin eşit olmadığını söylerken, Başak Tahan, kadın ve erkeğin eşit olduğunu, hatta kadının daha üstün olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Başak Tahan'a devretti. Tahan basın mensuplarının sorularını kabul etti.

Tahan "Kadın Cumhurbaşkanı" sorusuna, "Kadın Erkek eşittir. Kadın da üstündür. burada erkeklerin olması erkeklerin üstün olduğunu göstermez" diye cevap verdi. Ancak Erdoğan daha önce KAİMDER'de yaptığı açıklamada kadın ve erkeğin eşit olamayacağını söylemişti.

BU İLK DEĞİL

Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, 2010 yılında da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğunu bir süreliğine Yenimahalle Orhan Cemal Fersoy İlköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Elgin Koçubaba'ya devretmişti. 

Koçubaba, "Başkanlık Sistemi"yle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine de "Ben üzülerek söylüyorum ki Sayın Başbakanıma katılmıyorum. Ulu Önder Atatürk en iyi yönetim şeklinin cumhuriyet olarak öngörmüştür. Ben de ülkemize hala cumhuriyetin hala çok yakıştığını ve kalmasını istiyorum" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Altınbaş Petrol, Zeren Group'a Satıldı: Türkiye Akaryakıt Sektöründe Dev Bir Değişim Başladı
Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşması müzakereleri Almatı’da yapılacağı açıklandı
CHP'li Türker Ateş açıkladı: Kartla devlete yapılan ödemeler üçe katladı
Uzmanlardan 'çöl tozu' uyarısı gündemde: 'Ölüme kadar götürebilecek ciddi bir problem'
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında 'yeni anayasa' vurgusu gündemde