Küçük tetikçiden 'Baştetikçi' dediği Özkök'e: Yemezler!

ABC Haber MerkeziYandaş tetikçi Cem Küçük, bugün Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün yazısına celallendi ve "Aydın Doğan'ın baştetikçisi bir hafta bekliyor. Milletin çoğunluğunun benim tarafımda olduğunu görünce bu...

ABC Haber Merkezi

Yandaş tetikçi Cem Küçük, bugün Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün yazısına celallendi ve "Aydın Doğan'ın baştetikçisi bir hafta bekliyor. Milletin çoğunluğunun benim tarafımda olduğunu görünce bu yazıyı yayınlıyor" dedi.

Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında, Cem Küçük'ün açtığı 'Mavi Marmara' tartışmasını gündemine almış ve ne oluyor şimdi referandumdan sonra aniden patlayan bu 'Mavi Marmaracılık ruhu'. Sadece yanlış adam yanlış ifadelerle söylediği için mi?" diye sormuştu.

Twitter'dan açıklamalarda bulunan Küçük ise Özkök'ü, "Aydın Doğan'ın baştetikçisi bir hafta bekliyor. Milletin çoğunluğunun benim tarafımda olduğunu görünce bu yazıyı yayınlıyor. Yemezler Özkök" diye yanıtladı.

"Fanatiklerle bir olup yok edilmemi istediniz, şimdiyse ithal fanatiklerin bittiğini anlayıp pozisyon değiştiriyor Aydın Doğan cephesi. Komik" diyen Küçük, "Özkök sizler de bu topraklara yabancısınız ithal fanatikler de. Alayınız birden yerli ve milli değilsiniz. Kökü dışarda adamlarsınız hepiniz. Bana saldıran ithal fanatikler Aydın Doğan karşısında süt dökmüş kedi olan sümsük tiplerdir. Bunlar ancak mümin kardeşine saldırır" ifadelerini kullandı.

KENDİ KENDİNE RÜTBE TAKTI
Aydın Doğan'ın Müslümanlara çok zarar verdiğini savunan Küçük, "Doğan'a ve tüm tetikçilerine de en çok zararı veren yazar benim. Üstelik bu daha başlangıç" diyerek kendi kendine rütbe taktı.

"İthal fanatiklerin en büyük dostu tetikçileriniz Ahmet Hakan ve Akif Beki'dir. Aydın Doğan hep ters manyelcidir" diye yazan Küçük, şunları yazdı:

"Kendi tetikçileri Oray'ı Habertürk'e yerleştirip Turgay Ciner'e de akıllarınca bir kazık daha attılar. Aydın Doğan Ciner'i can düşmanı olarak görüyor. Maden izinleri çıkmasın, finansal olarak çöksün istiyor. O yüzden Oray operasyonunu yaptılar. Turgay Ciner'e o operasyonu çakan da Özkök'tür. Biliyor ki Oray orda oldukça tek izin alamazlar. Kapalı madenleri açılmaz. Turgay Ciner'e atılan bu Aydın Doğan kazığını Fatih Saraç da çok iyi biliyor. Ciner'e ekonomik suikasttir bu. Saraç biliyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
"Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!